Communicationworld.nl

Beoordeling Communicationworld.nl

Communicationworld.nl
Geverifieerd adres Minimaal 14 dagen bedenktijd Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 39 reviews
Herhaaldelijk besteld, prima service snelle levering
Website: https://www.communicationworld.nl/
Product url = Optie : https://www.communicationworld.nl/

Herhaaldelijk spullen besteld bij Communicationworld, de bestellingen zijn netjes en adequaat geleverd. Heel tevreden met communicationworld

Icom IC-7300
Website: Icom IC-7300
Product url = Optie : Icom IC-7300

IC-7300 Snel en keurig geleverd met NL Handleiding

Top End Fed Antenne 10/(15)/20/40/80 meter 300 watt
Website: https://www.communicationworld.nl

Ik wilde niet dat de antenne veel op zou vallen en dus heb ik deze iets hoger dan de tuinschutting opgehangen (kijk maar op qrz.com bij pc9a). Op 80 meter een leuk ontvangst. Door het einde van de antenne wat af te stemmen een nette VSWR op 3650 khz .. Op 40 meter komt deze antenne het beste tot zijn recht. Zelfs al stations uit Azie en USA gehoord. Op 20 meter prima ! Op 15 meter is de VSWR wat aan de hoge kant Op 10 meter nette vswr. Bonus : met behulp van de interne tuner ook op 18 en 24 MHZ verbindingen gemaakt en dat deed niet onder voor 10 en 15 meter !!! Waarschijnlijk doordat de antenne veel te dicht op de grond hangt is de VSWR op alle banden net iets te laag. (piekt op 6990, 13950, 20900, 27800). De aardaansluiting heb ik verbonden met een aardpen en plm 10 meter draad. Kortom ... de antenne werkt veel en veel beter dan ik had verwacht. Na 10 jaar radiostilte vanwege alle QRM uit de omgeving ben ik weer actief !!Top-End-Fed-Antenne-10, 15, 20, 40, 80.

Top
Website: www.communicationworld.nl

Top,
Een bedrijf zoals je mag verwachten.
En komt altijd zijn afspraken na.

Verschillende keren goederen besteld

Verschillende keren goederen besteld na uitgebreid advies gekregen te hebben van Hans, dik tevrede
73 Dave PC4D

Top service!!

Top service!!

Herhaaldelijk wat spullen (nieuw & 2e hands)

Herhaaldelijk wat spullen (nieuw & 2e hands) bij Hans van Communicationworld aangeschaft via Webwinkel en op diverse beurzen, vragen worden o.a via Facebook & email vlot beantwoord en spullen binnen één dag verstuurd/geleverd via PostNL of GLS of op verzoek meegenomen naar een van de vele radiobeurzen!
Duidelijk website!

Prima bedrijf met betrouwbare eigenaar en (beurs)medewerkers!

73 Frank PH2M

Toppertje!

Afspraken word nagekomen, website is actueel,en Hans doet zn best! aanradertje!!!

Prima Service en lage prijzen

Tot nu toe altijd bij Hans geweest voor me spullen als zendamateur, altijd scherpe prijzen, omdat hij de andere concurenten prijzen in de gaten hou. daarom heb ik mijn nieuwe Yeasu Ft 991 kunnen kopen voor 1000 euro, en kreeg ik van yeasu nog eens 100 euro korting, zo kan je teminste goed koop aan wat nieuws komen, en teven is hij ook nog onze sponsor van de RFDX club, voor 27 mc en zendtamateurs.

Prima service

Prima service bij Hans. Al mijn aankopen zonder problemen. En heb je een probleem of zoek je iets Hans helpt je.
Prima winkel dus.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»